Healthiness samen met je vrienden en familie, dat is dubbele fun! Tijdens een Workshop@Home maken we met je gasten bij jou thuis gezond ontbijt en snacks klaar.  

 

Iedereen gaat naar huis met een voorraad ontbijt en snacks voor een week. Zo kan je meteen ervaren dat een gezond ontbijt je een kickstart van de dag geeft, en helemaal niet veel tijd én geld hoeft te kosten. Je grijpt minder snel naar een tussendoortje, en heb je toch een goestingske, dan kan dat ook met een verantwoorde snack.  

 

Op het menu staan onder meer granola, overnight oats, bliss balls, snackrepen en crackers. Alles wordt bereid met pure, onbewerkte en voedzame ingrediënten (meestal bio), en zonder geraffineerde suikers. Gegarandeerd snel klaar, lekker en zonder uitgebreide ingrediëntenlijst. Om er helemaal een gezonde gewoonte van te maken, krijgt iedereen nadien ook de recepten via mail. 

Praktische info

  • Gratis voor de gastvrouw of gastheer vanaf 4 gasten
  • 30 euro p.p. voor de gasten
  • Voorraad ontbijt, tussendoortjes, potjes en recepten inbegrepen.
  • Minimum 5 en maximum 7 deelnemers per sessie (met de gastvrouw/heer erbij)
  • Betaling kan cash ter plaatse, of door gezamenlijke overschrijving via de gastvrouw voor de Healthiness Workshop@Home plaatsvindt
  • Alle recepten zijn lactosevrij, glutenvrij en geschikt voor zwangere vrouwen. De havervlokken en het boekweitmeel dat we gebruiken kunnen wel sporen van gluten bevatten. 
  • Liever een Healthiness Workshop@Home op maat? Enkel ontbijt of enkel snacks? Kan allemaal.

Duur

2 1/2 à 3 uur, afhankelijk van jullie vragen, die ik met plezier beantwoord.

Contacteer me gerust voor meer info en/of vrije data. 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren