Ik ben Vanessa Vansintjan, geboren in 1979 in de Brusselse groene rand. Als gezondheidscoach wil ik je begeleiden naar een gezond(er)e levensstijl. Dat gaat niet alleen over voeding, maar ook over meer bewegen en de juiste balans vinden in de drukke ratrace van elke dag.

 

Hoewel kritisch omgaan met wat je in je mond steekt me met de paplepel is ingegoten, ging mijn professionele keuze uit naar taal en literatuur. Een diploma Germaanse talen en een aantal jobs in de privé- en overheidssector later, besloot ik een driejarige avondopleiding tot gezondheidscoach te volgen. Niet alleen omdat dit al mijn passies combineert, maar ook omdat ik als dertigplusser mezelf al eens durfde voorbij te hollen. Een gezin met twee energieke zonen en een drukbezette man, in combinatie met een job die veel van je vraagt, en ondertussen proberen om toch ook wat te sporten en je vrienden regelmatig te zien … Tja, dat lukt niet zo geweldig met een chocoladekoek als ontbijt en een prefablunch uit de bedrijfskantine. Een opleiding als realitycheck dus.

 

Voeding en beweging hebben zo’n invloed op je fysieke en mentale welzijn, dat het echt de moeite loont om daar bij stil te staan. Vaak zijn we ons niet eens bewust van hoe het anders kan. Daarvoor bestaat er helaas geen kant-en-klaar recept, maar ik sta wel klaar om je te begeleiden naar een gezonde levensstijl waarbij jouw doelstellingen centraal staan. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, klik dan hier  voor meer info of mail me voor meer informatie.

BewarenBewaren

BewarenBewaren